Vader op de vlucht met 7-jarige dochter om moeder te beletten het kind Covid-vaccin te geven

vader-op-de-vlucht-met-7-jarige-dochter-om-moeder-te-beletten-het-kind-covid-vaccin-te-geven

14-01-22 04:23:00,

Een moeder in Regina, Saskatchewan, Canada vraagt de politie om hulp nadat haar ex-man er met hun 7-jarige dochter vandoor is gegaan om te voorkomen dat het kind de experimentele Covid-prik zou krijgen.

Een Canadese vader heeft “geen andere keuze dan te vluchten” met zijn 7-jarige dochter om haar te beschermen tegen haar moeder die erop staat dat het kind wordt ingeënt. De moeder is een voormalige anti-vaxxer, nu mega-pro Covid-19 vaccin voor haar kind. De vader heeft herhaaldelijk gevraagd om op één lijn te komen aangezien de moeder de medische autoriteit heeft over wat er met het kind gebeurt. Michael, de vader, kwam na uitvoerige bestudering van de gegevens en de wetenschap tot de conclusie dat kinderen dit vaccin niet nodig hebben en dat het in feite schadelijk kan zijn, zoals deskundige artsen over de hele wereld hebben gezegd. Er zijn al kinderen aan het vaccin overleden. Hij drong bij haar aan op instemming, maar zij zei dat zij het kind zou laten inenten om “de regering te gehoorzamen”. Michael wordt nu geconfronteerd met een mogelijk arrestatiebevel en is ondergedoken in wanhoop om zijn dochter te beschermen, schrijft Live With Laura-Lynn.

Mariecar Jackson wilde het jonge meisje laten inenten, maar de vader van het kind, Michael Jackson, wilde dat niet, bericht Infowars.com.

Half november, toen het meisje gepland was om haar moeder te bezoeken, kwam de vader niet opdagen en verscheen in plaats daarvan in een show genaamd Live With Laura Lynn om zijn situatie uit te leggen.

“Zelfs als er een kans van één op een miljoen is dat je dochter kan sterven, misschien niet eens, of er is een kans van één op een miljoen dat ze geen baby kan krijgen, zou dat dan niet genoeg zijn?” zegt de vader.

“Ik wil dat iedereen ziet dat Sarah gezond is, ze is gelukkig,” vervolgt de vader, die zegt dat hij vluchtte omdat “ze voor onze kinderen komen.”

Dad On The Run As Ex-Wife Says She Will Obey The Government And Vaccinate Her 7 Year Old Child

De presentatrice van de show, Laura-Lynn Tyler Thompson, voorheen van “The 700 Club Canada”, steunt de beslissing van de vader om het meisje te beschermen tegen het vaccin.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: