Verpleegster verbijstert schoolbestuur: “Iedereen die stierf aan Covid moet als vermoord worden beschouwd”

verpleegster-verbijstert-schoolbestuur:-“iedereen-die-stierf-aan-covid-moet-als-vermoord-worden-beschouwd”

14-01-22 05:12:00,

“Het vaccin gaat niet werken, vroegtijdige behandeling heeft altijd gewerkt, en mismanagement van patiënten door de overheid is de reden waarom mensen zijn overleden.” ∼ Verpleegkundige Morgan Wallace.

Tijdens een vergadering van het schoolbestuur in Wilmington, North Carolina, ging verpleegster Morgan Wallace los over de medische autoriteiten en beschuldigde hen van het veroorzaken van sterfgevallen door te weigeren vroegtijdige levensreddende Covid-behandelingen te promoten, bericht Rairfoundation.com.

Verpleegster Wallace werkte tien jaar voor het New Hanover County Hospital en zag uit de eerste hand hoe patiënten onnodig stierven omdat de overheid specifieke vroegtijdige Covid-behandelingen niet toestaat.

“We lieten je hart en longen met je borstkas open functioneren terwijl je bloed op de grond stroomde, en wat ik me realiseerde was dat patiënten onnodig stierven door het achtergehouden beleid van de overheid voor de behandeling van Covid.

Iedereen die stierf aan Covid zou als vermoord moeten worden beschouwd. Vroege behandeling is altijd effectief geweest.”

Tikkende tijdbommen

Wallace nam onlangs ontslag bij het ziekenhuis vanwege hun controversiële verplichte “vaccin” eisen. Bovendien gelooft ze niet dat de vaccins beschermen tegen Covid, maar eerder schade veroorzaken,

“Ik heb ook gezien hoe het hele personeel in het ziekenhuis, ook op mijn afdeling, werd ingeënt en vervolgens Covid kreeg.

Naast allerlei andere kwalen, heb je nu je lichaam geladen met miljoenen spike-eiwitten en ben je een tikkende tijdbom voor kanker, bloedstolsels, en wat voor kwaal dan ook wat in je lichaam kan opduiken.”

Helpen bij een vroegtijdige behandeling

De gedecoreerde verpleegster koos ervoor haar baan op te geven en haar eigen praktijk te openen om Covid-patiënten in nood te helpen.

“Ik was zeer gedecoreerd en zeer gerespecteerd in New Hanover. Ik was de excellente medewerker van november 2020 en ik kreeg dit jaar een baan aangeboden van de hoofd medisch directeur van dit ziekenhuis en ik koos ervoor om weg te lopen en op te komen voor wat juist is.”

Wallace is de enige in haar gebied die een vroege Covid behandeling aanbiedt. Ze is vastbesloten om mensen uit het ziekenhuis te houden. De verpleegster legt uit,

“Ik ben het zat om mensen aan dokters te horen vragen of ze behandeld kunnen worden voor Covid,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: