Video: “De Slag bij het Changjin Meer”: China’s anti-oorlogsfilm

video:-“de-slag-bij-het-changjin-meer”:-china’s-anti-oorlogsfilm

14-01-22 03: 12: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen worden gelezen in 51 talen door het keuzemenu “Website vertalen” boven aan de banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Om de dagelijkse nieuwsbrief van Global Research te ontvangen (geselecteerde artikelen), klik hier.

Bezoek en volg ons op Instagram op @globalresearch_crg.

Decennialang heeft Hollywood een overvloed aan films geproduceerd waarin de Amerikaanse militaire dapperheid in oorlogsvoering wordt opgehemeld. Afgezien van de films van Oliver Stone en enkele andere, zoals Casualties of War, worden in deze Hollywood-films de Verenigde Staten meestal afgeschilderd als een kracht voor het goede die fascisten en andere boosdoeners verslaat. Het nooit aflatende Amerikaanse militarisme heeft Hollywood een overvloed aan potentiële oorlogsscenario’s opgeleverd. Momenteel aangewezen bête noires zijn al in Hollywood-oorlogsfilms te zien geweest. In 1984, maakte Hollywood Red Dawn over een invasie van de VS door de Sovjet-Unie.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: