Waanzin regeert in Washington. Victoria Nuland’s “Vriendelijke Persconferentie”

waanzin-regeert-in-washington.-victoria-nuland’s-“vriendelijke-persconferentie”

14-01-22 02: 29: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Om de dagelijkse nieuwsbrief van Global Research (geselecteerde artikelen) te ontvangen, klik hier.

Bezoek en volg ons op Instagram op @globalresearch_crg.

De openingsopmerkingen van Undersecretary of State Victoria Nuland voorafgaand aan haar vriendelijke “persconferentie” met goedgetemde Amerikaanse “journalisten” onthult de onwerkelijkheid van de wereld waarin Washington bestaat.

De Russen hebben Washington zo openhartig mogelijk gezegd dat de uitbreiding van de NAVO tot aan haar grenzen, met Amerikaanse raketbases in landen aan de grenzen van Rusland, Amerikaanse plannen om Oekraïne in de NAVO op te nemen, de niet-naleving van het Minsk-akkoord door Oekraïne, massale wapenleveranties van de VS aan Oekraïne, en voortdurende andere provocaties en beledigingen Rusland ongemakkelijk hebben gemaakt over haar veiligheid en niet bereid zijn nog langer de spanning en onzekerheid te accepteren die door vijandig VS- en NAVO-beleid worden gecreëerd.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: