Wetgevers hekelen reactie Biden op pandemie, deskundigen stellen vragen bij strategie vaccinatiemandaten

wetgevers-hekelen-reactie-biden-op-pandemie,-deskundigen-stellen-vragen-bij-strategie-vaccinatiemandaten

14-01-22 01: 12: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Om de dagelijkse nieuwsbrief van Global Research (geselecteerde artikelen) te ontvangen, klik hier.

Bezoek en volg ons op Instagram op @globalresearch_crg.

Wetgevers op dinsdag aangevallen wat sommigen noemden de Biden administratie “verwarrende” messaging en rampzalige uitrol van COVID booster shots. Ondertussen stelden wetenschappers vragen over de mandatenstrategie van de administratie.

In een hoorzitting van de Senaatscommissie Volksgezondheid dinsdag, Sen. Richard Burr (R-N.C.), de Republikein in de rangschikking, de regering Biden op de vingers getikt voor het niet coördineren van het beleid inzake testen , boosters en quarantaine aanbevelingen, zelfs terwijl medische en juridische deskundigen de legitimiteit van Biden’s COVID vaccin mandaten in twijfel trokken.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: