“Woeste verontwaardiging” – de enige gepaste reactie op de gruweldaad van Arbery en ons opkomend vier-lagen rechtssysteem, door John Derbyshire

“woeste-verontwaardiging”-–-de-enige-gepaste-reactie-op-de-gruweldaad-van-arbery-en-ons-opkomend-vier-lagen-rechtssysteem,-door-john-derbyshire

14-01-22 05: 20: 00,

[Excerpted from the latest Radio Derb, now available exclusively through VDARE.com]

De grote 18-derde-eeuwse satiricus Jonathan Swift, de kerel die Gulliver’s Travels schreef, schreef ook zijn eigen grafschrift, zoals mensen soms doen. “Hier ligt hij,” zegt het grafschrift in het Latijn, “ ubi sæva indignatio ulterius cor lacerare nequit “â “waar woeste verontwaardiging zijn hart niet langer kan verscheuren.”

Ik ben in niets zo’n misantroop als Swift, gelukkig maar. Zoals de luisteraars van Radio Derb wel weten, ben ik erg vriendelijk. Toch ben ik niet geheel onbekend met woeste verontwaardiging. Er zijn momenten, gezegend weinig en ver tussen, dat ik kook en ziedend van rechtschapen woede over de domheid en wreedheid van mijn medemensen.

Dit is een van die momenten.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: