Zendingverspreiden www.kla.tv/21226

zendingverspreiden-wwwkla.tv/21226

,

BioNTech-Pfizer ruwe gegevens pas beschikbaar over 55 jaar

07.01.2022 | www.kla.tv/21226

BioNTech-Pfizer ruwe gegevens pas beschikbaar over 55 jaar De Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) had in het verleden herhaaldelijk “volledige transparantie” beloofd met betrekking tot de covid 19-vaccins. Met het oog hierop vroegen meer dan 30 dokters, professoren en wetenschappers van de meest prestigieuze universiteiten in de VS in augustus 2021, onmiddellijk na de toelating van het BioNTech-Pfizer-vaccin, Comirnaty, de gegevens en informatie op die Pfizer bij de FDA had ingediend voor het verlenen van een licentie voor zijn covid-19-vaccin. Vervolgens gebeurde er 3 maanden lang niets, tot de FDA op 16 november een federale rechter in de VS verzocht, haar tot 2076 de tijd te geven om deze informatie volledig in te dienen. Tot hun spijt hadden ze slechts 10 medewerkers voor deze moeilijke taak de 329.000 pagina’s te onderzoeken op Pfizer-handelsgeheimen of persoonlijke gegevens alvorens deze te publiceren. De advocaat van de aanklagende wetenschappers argumenteerde: “Terwijl de FDA (met het oog op de toelating van de vaccins) deze documenten in 108 dagen grondig kon bestuderen, vraagt zij nu 20.000 dagen om deze documenten ter beschikking te stellen van het publiek.” Waar is dus de beloofde transparantie? Wat zit er achter dit verstoppertje spelen? Korte samenvatting: De Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) had in het verleden herhaaldelijk “volledige transparantie” beloofd met betrekking tot de covid 19-vaccins. Met het oog hierop hebben in augustus 2021, onmiddellijk na de reguliere toelating van het BioNTech-Pfizer-vaccin, Comirnaty, meer dan 30 dokters, professoren en wetenschappers van de meest prestigieuze universiteiten in de VS de gegevens en informatie opgevraagd die Pfizer bij de FDA had ingediend voor het verlenen van een licentie voor zijn covid-19-vaccin. Vervolgens gebeurde er 3 maanden lang niets, tot de FDA op 16 november een federale rechter in Amerika verzocht, haar tot 2076 de tijd te geven om deze informatie volledig in te dienen. “Terwijl de FDA (voor de toelating van vaccins) deze documenten in 108 dagen grondig kan bestuderen, vraagt zij nu 20.000 dagen om deze documenten aan het publiek ter beschikking te stellen.”

van sl.

BioNTech-Pfizer ruwe gegevens pas beschikbaar over 55 jaar

uitzending en toebehoren in de gewenste kwaliteit downloaden:

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: