33 miljoen Canadese apparaten gemonitord, 87% van Canadese bewegingen bespioneerd. Dit is Covid 19, (1984)?

33-miljoen-canadese-apparaten-gemonitord,-87%-van-canadese-bewegingen-bespioneerd.-dit-is-covid-19,-(1984)?

15-01-22 02: 31: 00,

Op Parliament Hill besprak John Brassard, de conservatieve criticus voor ethiek en verantwoordelijk bestuur, het besluit van het Public Health Agency van Canada om gegevens te verzamelen van miljoenen mobiele apparaten om reispatronen te begrijpen tijdens de COVID-19(84) pandemie.

Dit gebeurt zonder parlementaire goedkeuring en ook zonder medeweten van het Canadese volk.

In deze video bewijst Dan Dicks van Press For Truth dat deze agenda om iedereen te traceren en te databanken tijdens Covid-19(84) niets nieuws is en dat het big brother surveillance control grid al die tijd al het plan is geweest terwijl hij ook het belangrijkste uitlegt wat je nu kan doen om te helpen de aanwezigheid van big brother in je leven te beperken.

Video

Disclaimer: De inhoud van dit artikel valt onder de verantwoordelijkheid van de auteur(s). Het Centrum voor Onderzoek van de Globalisering is niet verantwoordelijk voor enige onnauwkeurige of onjuiste verklaring in dit artikel.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: