Amerikaanse ziekenhuizen gebruiken nu ook personeel dat positief getest is

14-01-22 11: 30: 00,

Amerikaanse ziekenhuizen gebruiken nu ook personeel dat positief getest is

Gepubliceerd op 15. Januari 2022 door RL.

Verscheidene ziekenhuizen in de VS hebben momenteel te kampen met personeelstekorten. De reden is de verplichte Covid 19 vaccinatie. Als gevolg daarvan kunnen veel niet-gevaccineerde mensen hun werk niet meer doen. Tegen deze achtergrond laten sommige ziekenhuizen nu gevaccineerd personeel dat positief op Covid is getest, weer aan het werk gaan. Deze maatregel is bedoeld om de tekorten te compenseren.

De Californische gezondheidsautoriteit heeft in het weekend aangekondigd dat asymptomatische werknemers weer in dienst zouden worden genomen. Dit is wanneer “alle andere opties zijn uitgeput”. De autoriteit wil zo reageren op een “ongekende toeloop en personeelstekort” (…).

” Lees verder

%d bloggers liken dit: