De lange neus van Ernst Kuipers en zijn 2G beleid

de-lange-neus-van-ernst-kuipers-en-zijn-2g-beleid

15-01-22 11:44:00,

Ernst Kuipers mocht het stokje van Hugo de Jonge overnemen en een wat meer ernstig gezicht neerzetten na de ietwat te gladde uitstraling van ijdele Hugo. We hebben met Ernst een opgeleid arts als minister en iemand die voorzitter was van een groep van acht Universitair Medische Centra’s. Prachtig vindt u niet? Daar houdt het volk van “iemand met een CV”. Of die nu bewust gecreëerd is en of hij nu gelanceerd is voor zijn rol, dat doet er niet toe.

Laat ik die groep even uit haar droom helpen: je wordt alleen arts en je schopt het alleen ver in de ziekmaak business als je je conformeert aan de medicijnmannen opleiding gesponsord door de farmaceutische industrie. Je wordt, bij te veel aanmeldingen (altijd een goed excuus), alleen via selectie toegelaten voor de opleiding. Die selectiecommissie zal natuurlijk goed kijken naar psychologisch profiel van diegenen die zich aanmelden.

Als we het hebben over discriminatie, dan zijn universitaire opleidingen daar wel een heel goed voorbeeld van. Probeer je, als zoon van een bouwvakker, maar eens in te schrijven voor Nijenrode. Wedden dat je niet wordt toegelaten? Niet dat ik het zou aanbevelen hoor. Probeer ja als iemand met zelfdenkend vermogen en een kritische blik eens aan te melden voor een opleiding medicijnen. Uitgesloten.

Ernst Kuipers mag nu dus de scepter zwaaien over het ministerie van volksgezondheid. Dat ministerie dat eigenlijk omgedoopt zou moeten worden tot ministerie voor het ruïneren van de volksgezondheid. Hij mag de horror, die onder Rutte III en playboy Hugo nog niet afgerond werd, verder uitrollen. Het doel is duidelijk. We gaan toe naar een puntensysteem, beginnende bij de toegang met QR-code.

Allereerst mag Ernst het fascistische beleid van de QR-code verder aanscherpen van 3G naar 2G, maar als u het mij vraagt is dat slechts afleiding. Het is als de keuze tussen twee gifbekers, waarvan de één iets sneller tot de dood leidt dan de ander. Dank je de koekoek: wij moeten beide gifbekers niet! We willen van beide gifbekers af!

Het verschil tussen 2G en 3G is slechts dat het testen voor toegang er bij 2G uitgehaald is. Het wordt tijd dat het volk de essentie van de grote leugen (waarop beide gebaseerd zijn) gaat zien. Daarom hier nog eens de samenvatting:

Ergens begin 2020 werd het volk opgeschrokken door mediaberichten over een verschrikkelijk besmettelijk virus via de persconferentie van Mark Rutte en de aankondiging van een totale lockdown.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: