De situatie tussen de VS/NAVO en Rusland is kritiek geworden – Kernoorlog?

de-situatie-tussen-de-vs/navo-en-rusland-is-kritiek-geworden-–-kernoorlog?

15-01-22 06:14:00, Leerkrachten hielden atoombom oefeningen op scholen in de jaren 50. Bukken en dekking zoeken, wegblijven van de ramen en niet naar de flits kijken! De meesten van u zijn op de hoogte van de berichten in de massamedia sinds enkele maanden waarin werd gezegd: “Rusland is bezig troepen te verzamelen langs de grens van Oekraïne.” Wat in die berichten volledig ontbrak, is dat dit een reactie was op de massale aanwezigheid van bijna vijftig procent van het Oekraïense leger langs de grens van twee afgescheiden staten: Luhansk en Donetsk, schrijft Hal Turner.

  • Oekraïne blijft zich voorbereiden op aanval op Donetsk en Luhansk.
  • Amerikaanse F-16’s zijn gepositioneerd in Oekraïne zelf.
  • Amerikaanse F-15’s zijn gepositioneerd in Roemenië.
  • 1.000 M1A1 en M1A2 tanks zijn verscheept naar Roemenië/Griekenland.
  • Rusland heeft de NAVO om veiligheidsgaranties gevraagd, en is afgewezen.
  • VS/EU/NAVO hebben vorige week geprobeerd de regering van Kazachstan omver te werpen.
  • NAVO wijst Russische verzoek om veiligheidsgaranties opnieuw af; Rusland zegt deze “met andere middelen” (oorlog?) te zullen verkrijgen.
  • Rusland begint met luchttransport van “strategische voorraden” naar Doomsday Bunker op de berg Yamantau in de Oeral.
  • Russische vliegtuigen die anti-satelliet raketten kunnen lanceren worden door heel Rusland van brandstof voorzien en klaargemaakt.
  • Het Amerikaanse leger roept al de hele week actieve reservisten terug voor onmiddellijke uitzending naar Europa.

Deze twee staten in Oost-Oekraïne willen Oekraïne verlaten en zich bij Rusland aansluiten, maar de regering van Oekraïne staat dat niet toe.

De reden waarom die twee staten Oekraïne willen verlaten, is dat de VS en de Europese Unie (NAVO) in 2014 rellen en protesten in Oekraïne hebben aangewakkerd, die resulteerden in de omverwerping van hun president, Viktor Janoekovitsj.

Het begon allemaal jaren eerder toen de VS/EU Oekraïne probeerden “over te halen” om weg te gaan uit de Russische invloedssfeer, en in de invloedssfeer van Europa en de VS te komen. De VS/EU gaven miljarden uit via niet-gouvernementele organisaties (NGO’s) om Oekraïne “hulp” te bieden. De hulp ging naar burgers en groepen in Oekraïne, NIET naar de Oekraïense regering.

Na een aantal jaren van “hulp” benaderden de VS/EU de Oekraïense regering en zeiden: “Kijk, wij hebben jullie en jullie volk gesteund, wij zijn de toekomst voor Oekraïne.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: