Dr. Peter McCullough: Het officiële COVID verhaal is in duigen gevallen

dr.-peter-mccullough:-het-officiele-covid-verhaal-is-in-duigen-gevallen

15-01-22 03:59:00,

Dr. Peter McCullough – een gerenommeerd cardioloog en een zeer gepubliceerde medische wetenschapper wiens confrontatie van het COVID-19 beleid van de regering op Joe Rogan’s podcast meer dan 40 miljoen views heeft getrokken  – vertelde Wnd.com in een video-interview donderdagavond dat het officiële pandemie verhaal dat fel bewaakt wordt door de gevestigde media en social-media censors “volledig in duigen is gevallen.”

Dat verhaal, zei hij, omvatte “valse verklaringen over asymptomatische verspreiding, vertrouwen op lockdown en maskers – die duidelijk niet werkten – de onderdrukking van vroege behandeling, de massale promotie van vaccins die faalden.”

“En nu zijn we hier, bijna in een complete vrije val,” zei McCullough, verwijzend naar het recordaantal COVID-19-gevallen nu de ambtenaren erkennen dat de vaccins infectie of overdracht niet voorkomen.

McCullough merkte op dat in Californië, waar de besmettelijker maar veel mildere Omicron variant nu domineert, werknemers in de gezondheidszorg die positief testten op COVID-19 en symptomen hadden, te horen kregen dat ze weer aan het werk moesten gaan.

“Daarmee denk ik dat dat het is. Ik denk dat dat het einde is. Het verhaal is in duigen gevallen. Mensen willen deze vaccins niet,” zei McCullough.

“De vaccins moeten van de markt gehaald worden. Ze lossen het probleem duidelijk niet op.”

De focus, zei hij, zou moeten liggen op “het behandelen van hoog-risico patiënten die symptomen ontwikkelen” met een aantal van de vroege behandelingen die hij en andere artsen over de hele wereld effectief hebben bevonden, waaronder Ivermectine en een nieuw medicijn dat van de FDA toestemming voor noodgebruik heeft gekregen, Paxlovid.

McCullough citeerde een studie uit Denemarken en gegevens van het gezondheidsagentschap van het V.K. die aantonen dat de vaccins nul doeltreffendheid hebben tegen Omicron.

“Dat is geen valse informatie,” zei hij. “Ik citeer gewoon de gegevens. Dat kan allemaal worden opgezocht. Factcheckers kunnen er naar kijken. Ik weet dat ik nooit problemen zal hebben met beschuldigingen van verkeerde informatie, omdat ik gewoon de gegevens citeer.”

President Biden had duidelijk McCullough in gedachten toen hij donderdag sociale mediabedrijven en mediakanalen aanspoorde om “alsjeblieft af te rekenen met de misinformatie en desinformatie die op jullie uitzendingen te zien is. Het moet stoppen.”

McCullough wees erop dat rechtbanken in het hele land zich op zijn werk hebben gebaseerd,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: