Duitse topadvocate neemt PCR-test onder vuur

duitse-topadvocate-neemt-pcr-test-onder-vuur

15-01-22 07:00:00,

De Duitse advocate Beate Bahner, gespecialiseerd in medisch recht, heeft een juridisch verslag geschreven over het gebruik van de PCR-test. Bahner beargumenteert dat naar Duits recht de PCR-test geen geschikt instrument is om infecties vast te stellen, en daardoor niet gebruikt mag worden om op basis van de resultaten daarvan alle grondwettelijke inperkingen te rechtvaardigen. In haar verslag onderbouwt ze dit aan de hand van technische en juridische argumenten. Het verslag is bedoeld voor persoonlijk gebruik, wat betekent dat iedereen deze als productie mag inbrengen tijdens rechtszaken.

In dit artikel wordt de samenvatting (hoofdstuk 10) van het verslag vertaald. De bron is onderaan het artikel vermeld, in het Duits.

1. De PCR-test is een diagnose-instrument dat is bekroond met de nobelprijs. Dit instrument kan de kleinste deeltjes en substanties aantonen, die echter correct moeten worden geïnterpreteerd.

2. De interpretatie dat een positieve PCR-test bij gezonde mensen zonder symptomen een acute infectie met het SARS-CoV-2-virus bevestigt, is echter aantoonbaar onjuist, zoals niet alleen professor Drosten, maar ook de uitvinder van de PCR-test duidelijk heeft gemaakt. Want de PCR-test kan geen onderscheid maken tussen dode en levende virussen.

3. Om een acute infectie met een virus aan te tonen, is er een levend virus nodig dat in staat is om zichzelf te vermenigvuldigen. Dit moet in een aanvullende ingewikkelde testprocedure worden gekweekt.

4. Vervolgens moet geverifieerd worden welk concreet virus concrete symptomen heeft veroorzaakt,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: