Extra vaccinatiedoses kunnen het immuunsysteem aantasten

extra-vaccinatiedoses-kunnen-het-immuunsysteem-aantasten

15-01-22 01: 00: 00,

Gepubliceerd op 15. Januari 2022 door KD.

De Omikron-variant “doorbreekt” de veronderstelde immuniteit tegen Sars-Cov2 zelfs bij mensen die drie doses vaccin hebben gekregen, meldt het Italiaanse nieuwsportaal Byoblu. Er zij echter op gewezen dat de hoge besmettelijkheid zich niet vertaalt in gelijke virulentie.

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft commentaar geleverd op boostervaccinaties en gewaarschuwd dat alleen op deze extra doses vertrouwen voor bescherming tegen ernstige ziekten op de lange termijn geen duurzame strategie kan zijn, voegt Byoblu toe. De WHO verklaart dat de injecties beduidend ondoeltreffend zijn tegen de huidige mutaties en dringt aan op de productie van nieuwe geneesmiddelen.

Niettemin zijn Israël en de VS begonnen met

” Lees verder

%d bloggers liken dit: