Hilarisch! CDC roeptoeter Walensky verwijt “onderliggende ziekten” voor wijdverspreide dood onder volledig gevaccineerden

hilarisch!-cdc-roeptoeter-walensky-verwijt-“onderliggende-ziekten”-voor-wijdverspreide-dood-onder-volledig-gevaccineerden

15-01-22 07:10:00,

Een nieuwe studie heeft uitgewezen dat veel mensen die “volledig gevaccineerd” waren tegen het coronavirus nu dood zijn, maar CDC hoofd Rochelle Walensky geeft de schuld aan “comorbiditeiten” in plaats van de injecties zelf, bericht Ethan Huff.

In een interview met “Good Morning America” hield de spreekbuis van de Centers for Disease Control and Prevention vol dat 75 procent van de volledig gevaccineerde sterfgevallen voorkomen bij mensen met minstens vier comorbiditeiten, die volgens haar de ware boosdoeners zijn.

“Dus echt, dit zijn mensen die onwel waren om mee te beginnen,” zei Walensky. “En, ja, echt bemoedigend nieuws in de context van Omicron. Dit betekent dat je niet alleen je primaire inentingen moet krijgen, maar ook je boosterserie.”

Grappig, deze bewering dat ze “onwel waren om mee te beginnen” mocht nooit gezegd worden in 2020 in reactie op de pre-vaccinperiode sterfgevallen die zouden zijn veroorzaakt door “covid.”

Zelfs toen herhaaldelijk werd aangetoond dat de meeste “covid” sterfgevallen voorkwamen bij mensen die bijvoorbeeld zwaarlijvig waren, of die andere ernstige gezondheidsproblemen hadden, hield de regering vol dat al deze sterfgevallen “covid” waren.

Nu is de regering echter van gedachten veranderd. Omdat er zoveel sterfgevallen zijn onder mensen die de vaccinaties volgens voorschrift namen, waardoor de vaccinaties in een kwaad daglicht komen te staan, willen farmaceutische industriehoeren zoals Walensky ons doen geloven dat de vaccins volkomen veilig zijn voor iedereen, en dat iedereen die sterft als gevolg van het krijgen ervan, toch wel gestorven zou zijn.

Rochelle Walensky is de nieuwe Tony Fauci: een globalistische spreekbuis die doorgaat met het verspreiden van plandemische leugens

Dit is overigens dezelfde Walensky, die eerder toegaf dat de hele “booster”-injectiecampagne gebaseerd is op “hoop” in plaats van op echte wetenschappelijke gegevens.

Omdat ze niets degelijks kon vinden om een boostercampagne te ondersteunen, gaf Walensky in de herfst aan “TODAY” presentatrice Savannah Guthrie toe dat “er eigenlijk hoop is – we hebben nog geen gegevens”, dat is alles wat er is om op af te gaan voor zover het de wetenschap betreft.

Walensky houdt ook vol dat de resterende 25 procent van volledig gevaccineerde mensen die bleken te zijn overleden zonder vier of meer comorbiditeiten, nog steeds stierven aan “ten minste één andere risicofactor”.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: