Hoe de CDC de wereld voor de gek hield

hoe-de-cdc-de-wereld-voor-de-gek-hield

15-01-22 02: 00: 00, CDC: Wetenschap of politiek? (Pat Cross)

Gepubliceerd: Januari 15, 2022
Delen op: TW / FB / TG

Tijdens de pandemie publiceerde het Amerikaanse Center for Disease Control (CDC) talloze valse en misleidende studies die nationale en internationale politieke doelen ondersteunden en de censuur in de sociale media aanstuurden. Drie recente voorbeelden illustreren de kwestie.

1) Covid, kinderen en diabetes

Een recente CDC studie suggereerde ten onrechte dat covid het risico op type 1 of type 2 diabetes bij kinderen verhoogt, zie reviews hier en hier (de studie hield bijvoorbeeld geen rekening met obesitascijfers). De misleidende CDC studie werd gepubliceerd in parallel met de lopende covid kindervaccinatiecampagne.

In werkelijkheid zijn het covid vaccins waarvan is aangetoond dat ze, in sommige gevallen, verhoogde (pre-diabetische) bloedsuikerspiegels en levensbedreigende diabetische ketoacidose veroorzaken,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: