Hooggerechtshof VS blokkeert Biden’s vaccinatiemandaat

14-01-22 11: 35: 00,

Hetzelfde Hof handhaaft echter een beperkter mandaat van de Centers for Medicare & Medicaid Services.

Gepubliceerd op 15. Januari 2022 door KD.

Het Amerikaanse Hooggerechtshof heeft donderdag het vaccinatiemandaat van president Joe Biden voor werknemers van grote particuliere bedrijven geblokkeerd, maar een mandaat van de Centers for Medicare & Medicaid Services (CMS) gehandhaafd, meldt Breitbart.

Het CMS-mandaat, aangekondigd in november2021, is bedoeld om ervoor te zorgen dat instellingen die deelnemen aan Medicare en Medicaid ervoor zorgen dat hun personeel wordt ingeënt tegen Covid-19. Alleen op die manier konden bedrijven financiële steun van deze faciliteiten blijven ontvangen. Uitzonderingen zijn enkel voorzien om medische of religieuze redenen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: