Hulk Hogan haalt uit naar het COVID-narratief: “Gevaccineerden vallen als vliegen neer”

hulk-hogan-haalt-uit-naar-het-covid-narratief:-“gevaccineerden-vallen-als-vliegen-neer”

15-01-22 04:36:00,

De Hulkimaniac heeft zich krachtig uitgesproken tegen de experimentele COVID-injectie en beweert dat de gevaccineerden “als vliegen neervallen”, daarbij verwijzend naar populaire beroemdheden die onlangs zijn overleden, bericht Dailyveracity.com.

Dit is niet de eerste keer dat Hulkimania de COVID-gekte te lijf gaat. In 2020 postte Hogan een lange reactie op de COVID-geïnspireerde overheidslockdowns waarin hij de naam Jezus Christus aanriep.

“Misschien hebben we geen vaccin nodig,” schrijft Hogan. “Misschien moeten we deze tijd van afzondering van de afleidingen van de wereld gebruiken voor een persoonlijke opwekking waarbij we ons richten op het ENIGE in de wereld dat er echt toe doet. Jezus.

Word wakker, kun je de waarheid aan mijn broeder alleen liefde HH In drie korte maanden, net zoals Hij deed met de plagen van Egypte, heeft God alles weggenomen wat wij aanbidden. God zei, “jullie willen atleten aanbidden, Ik zal de stadions sluiten. Jullie willen muzikanten aanbidden, Ik zal de Civic Centers sluiten. Jullie willen acteurs aanbidden, Ik zal theaters sluiten. Jullie willen geld aanbidden, ik zal de economie stilleggen en de aandelenmarkt laten instorten. Jullie willen niet naar de kerk gaan om Mij te aanbidden, Ik zal het zo maken dat jullie niet meer naar de kerk kunnen gaan.

Als mijn volk, dat bij mijn naam genoemd wordt, zich verootmoedigt en bidt, mijn aangezicht zoekt en zich bekeert van hun boze wegen, dan zal Ik uit de hemel horen, hun zonden vergeven en hun land genezen.”

Hulk Hogon is sindsdien het doelwit geweest van liberale media en talkshow-hosts die zich allemaal tegen zijn mening over het vaccin hebben uitgesproken. Dit heeft natuurlijk weinig effect gehad op de vijfvoudig wereldkampioen worstelen, want zijn niet aflatende liefde voor God houdt de Hulkamaniak in een goed humeur.

BROTHER!!!!! HH GOD BLESS AMERICA!!!!! pic.twitter.com/6Y89fDGxA9

— Hulk Hogan (@HulkHogan) July 3, 2019

Hulk Hogan is een inspiratiebron en een rolmodel voor iedereen, en een voorbeeldig Amerikaan. De brute reus heeft een hart dat groter is dan welke politicus in het witte huis ook, en hij is niet van plan zich te laten tegenhouden door een vaccin.

Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend,  » Lees verder

%d bloggers liken dit: