Intensive care patiënt democratie

intensive-care-patient-democratie

15-01-22 02: 59: 00,

De democratie in Duitsland is 2022 echt niet in goede vorm. Hij lijdt aan meervoudig orgaanfalen. Sommige organen fuseren tot een nooit eerder gezien orgaan – de Conferentie van ministers-presidenten – of falen volledig in hun taak. Een sprekend voorbeeld is de gehoorzaamheid van de rechtbanken van verschillende instanties aan de uitspraken van het Robert Koch Institute (RKI), dat niets anders is dan een federale autoriteit en dus deel uitmaakt van de uitvoerende macht.

Als de scheiding der machten nu over lange afstanden faalt en de interpretatie van de wet op zijn kop wordt gezet, dan vertoont het democratische ECG nog maar een zeer zwakke polsslag. Voorlopig kunnen fundamentele burgerrechten en vrijheden worden beperkt op “grond” van een vaag vermoeden van gevaar. Het is bijzonder pikant wanneer het gevaar kunstmatig werd en nog steeds wordt opgeroepen.

Data-analist Tom Lausen en publicist Walter van Rossum publiceerden onlangs hun boek “Die Intensiv-Mafia“, uitgegeven door Rubikon. Ondanks Amazonsabotage, klommen ze er niet alleen mee op de Spiegelbestsellerlijst. Zij hebben ook het witte beddengoed uit het spookbeeld van het tekort aan bedden op de intensive care gehaald en het als een mythe ontmaskerd. Een mythe die gegroeid is uit oneerlijk statistisch bedrog.

Hun meesterwerk is ingebed in een voorwoord van de rechtsgeleerde Alexander Christ en een nawoord van de onderwijsfilosoof Matthias Burchardt.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: