La Quinta Columna 1-op-1: Spaanse onderzoeker onthult als eerste grafeenoxide

la-quinta-columna-1-op-1:-spaanse-onderzoeker-onthult-als-eerste-grafeenoxide

15-01-22 07: 36: 00,

Biostatisticus Dr Ricardo Delgado van de La Quinta Columna dissidente onderzoeksgroep uit Spanje schuift aan bij Stew Peters om de inhoud van de vaxxine flacons te bespreken.

La Quinta Columna was de eerste groep die grafeenoxide rapporteerde, waarvan Dr. Delgado zegt dat het 5G signalen versterkt in het lichaam, van gigahertz tot terahertz, waarvan hij denkt dat het op zijn beurt hun zelfassemblage in de microchips, die ook in het vaccin worden gevonden, na verloop van tijd aandrijft.

Dr. Delgado zegt dat gevaccineerde mensen daarom veel straling uitzenden en dat een aspect van het verschijnsel “verspreiding”, waarbij niet-gevaccineerde mensen ziek worden in aanwezigheid van gevaccineerden, te maken heeft met deze hoge stralingsniveaus.

Hij zegt dat de klassieke COVID-symptomen overeenkomen met die welke in de wetenschappelijke literatuur worden beschreven als symptomen van blootstelling aan straling. Hij gelooft niet dat het virus echt is en merkt op dat het nooit uit een menselijk lichaam is geïsoleerd.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: