Martin Luther King Day en de vernietiging van de Amerikaanse Republiek, door Boyd D. Cathey

martin-luther-king-day-en-de-vernietiging-van-de-amerikaanse-republiek,-door-boyd-d.-cathey

15-01-22 05: 00: 00,

Het gebeurde op zaterdagochtend, november 14, 2020, om ongeveer 8: 15 EST. Ik was overgeschakeld om kort wat nationaal nieuws te volgen op Fox News Channel. Plotseling hoorde en zag ik Pete Hegseth midden in de zin stoppen die hij van zijn teleprompter aan het lezen was: er waren geen bewezen gevallen van kiezersbedrog in de swing states. En terwijl hij die zin uitsprak, begon hij: “Ik weet niet zeker of ik het eens ben met dat script op de teleprompter.â

Denk je eens in: een belangrijke nieuwslezer op een belangrijke televisienieuwszender die plotseling zijn verhaal onderbreekt om publiekelijk te verklaren dat hij de partijlijn niet accepteerdeâ, dat hij het niet eens was met wat de nieuwsschrijvers gezaghebbend als evangelie voor hem hadden neergelegd om voor de camera te zeggen.

En het was nog een onheilspellend stukje van een zich ontvouwend dramaâ de evoluerende transformatie van Foxâ van het netwerk waarvan vele conservatieven en de meeste Make America Great Again âdeplorablesâ ooit misschien dachten dat het aan hun kant stond,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: