NachDenkSeiten: Brieven aan de redactie over “De zaak Djokovic – een bizar portret van een geesteszieke samenleving”

nachdenkseiten:-brieven-aan-de-redactie-over-“de-zaak-djokovic-–-een-bizar-portret-van-een-geesteszieke-samenleving”

15-01-22 01: 00: 00,

In dit artikel gebruikt Jens Berger het voorbeeld van de Servische tennisster Novak Djokovic om de Coronamaatregelen en de toestand van de wereld in vraag te stellen. Hij vecht voor zijn deelname aan de Australian Open, maar mag het land niet in ondanks een negatieve Corona-test omdat Australië vaccinatie verplicht stelt. Het is een kwestie van “het accepteren van deze krankzinnige wetten”. De Australische regering staat onder druk omdat het falen van het lockdown-beleid nu duidelijk wordt. Er moet een voorbeeld worden gesteld omdat “de vrijstellingen voor de hogere klasse” “het ‘gewone volk’ nog meer tegen het Coronabeleid in het harnas zouden jagen”. De “nieuwe normaliteit” toont aan dat de ongevaccineerde verpleegster haar baan en flat verliest, terwijl de ongevaccineerde tennissuperster in zijn villa kan wonen en gevoed wordt door de privékok. Dank u voor de brieven aan de redacteur met verdere interessante indrukken en inzichten. Hier is een selectie. Samengesteld door Christian Reimann.

1. Brief aan de redacteur

Geachte heer Berger,

Hartelijk dank voor het artikel.

” Lees verder op NachDenkSeiten

%d bloggers liken dit: