Nieuwe studie toont een toename van sterfgevallen in 145 landen na de invoering van de COVID-vaccins

nieuwe-studie-toont-een-toename-van-sterfgevallen-in-145-landen-na-de-invoering-van-de-covid-vaccins

15-01-22 07:59:00,

Een baanbrekende wetenschappelijke studie heeft ontdekt dat landen met de minste COVID-19 sterfgevallen in 2020 vóór de vaccinaties, “honderden of duizenden procenten toenamen in het totale aantal sterfgevallen” nadat COVID-19 vaccinaties waren ingevoerd, bericht Dailyexpose.uk.

De studie uitgevoerd door K. Beattie, van de Universiteit van Alberta, stelde vast dat 89,84% van de 145 landen een negatieve impact ondervonden nadat COVID-19 vaccinaties beschikbaar werden gesteld.

Dit leidde tot de conclusie dat “het statistisch significante en overweldigend positieve causale effect na de inzet van vaccins […] op het totale aantal sterfgevallen en het totale aantal gevallen per miljoen zeer zorgwekkend zou moeten zijn voor beleidsmakers (bron).

Interessant is dat deze studie beschikbaar werd gesteld vóór de hoorzitting van het Hooggerechtshof van de V.S. die het OSHA-mandaat voor vaccins of tests blokkeerde, aangezien uit de studie blijkt dat in de Verenigde Staten COVID-19 vaccinaties verantwoordelijk zijn voor een verhoogd transmissiepercentage van 38% en een verhoging van het sterftecijfer met 31%, zou het strafbaar zijn geweest als de zaak niet tegen de mandaatregel had gestemd.

De studie

De onderzoeker van de studie “Worldwide Bayesian Causal Impact Analysis of Vaccine Administration on Deaths and Cases Associated with COVID-19: A Big Data Analysis of 145 Countries,” zei dat “beleidsmakers en mainstream nieuwsankers het publiek hebben beloofd dat de wereldwijde uitrol van het COVID19-vaccin de symptomen zou verminderen, en daarmee de gevallen en sterfgevallen geassocieerd met COVID-19”.

Omdat de uitrol van het vaccin nog aan de gang was, was een grote hoeveelheid openbare gegevens beschikbaar die het mogelijk maakten te analyseren of de beleidsbehandeling het gewenste effect had gesorteerd. Daartoe voerde de onderzoeker een Bayesiaanse causale analyse uit, waarbij de periodes voor en na de behandeling werden vergeleken.

De bevindingen

Volgens Beattie blijkt uit de resultaten dat de behandeling (toediening van vaccins) een sterke en statistisch significante neiging heeft om de waarden in y1 [variabele gekozen voor sterfgevallen per miljoen] of y2 [variabele gekozen voor gevallen per miljoen] causaal te doen toenemen ten opzichte van wat zou zijn verwacht zonder behandeling.

y1 vertoonde een toename/afname-verhouding van (+115/-13), wat betekent dat 89,84% van de statistisch significante landen een toename vertoonde van het totale aantal sterfgevallen per miljoen in verband met COVID-19 als rechtstreeks gevolg van het causale effect van de start van de behandeling [vaccins].

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: