Ouders zijn tegen verplichte maskers op basisscholen

15-01-22 12: 30: 00,

Gepubliceerd op 15. Januari 2022 door RL.

Verplichte maskers maken nu weer deel uit van het dagelijkse leven op talloze Zwitserse scholen. In de kantons Fribourg, Valais en Vaud hebben de gezondheidsautoriteiten onlangs besloten het dragen van maskers vanaf de vijfde klas verplicht te stellen. Een van de redenen hiervoor is de Omikron-variant. Voor veel ouders in Franstalig Zwitserland gaat deze maatregel te ver. Veel jonge moeders en vaders roepen de autoriteiten op de drastische maatregel onmiddellijk in te trekken.

Rossana Scalzi, een moeder van meerdere kinderen, sprak zich uit als vertegenwoordiger van bezorgde ouders op 14. Rossana Scalzi, een moeder van verschillende kinderen, uitte haar ongenoegen in een uitvoerig persbericht op (). Scalzi wordt gesteund door tal van organisaties. Onder hen het Réseau choix vaccinal (RCV),

” Lees verder

%d bloggers liken dit: