Programmatip: Zondag vanaf 21.00 uur is er een live-praatje over “Inside Corona”

programmatip:-zondag-vanaf-21.00-uur-is-er-een-live-praatje-over-“inside-corona”

15-01-22 03: 20: 00,

Mijn nieuwe boek “Inside Corona” is nu te koop. Zondag zal ik voor het eerst in detail over de inhoud praten.

Eindelijk is mijn nieuwe boek “Inside Corona” te koop en daarom kan ik nu voor het eerst in het openbaar praten over alles wat Mr. X en ik te weten zijn gekomen tijdens het onderzoek van het boek. Het gesprek vindt plaats op zondag van 21.00 tijdens de rechtstreekse uitzending van Homeoffice op NuoViso. Zoals gewoonlijk beginnen de jongens de show eerst alleen en ik zal me wat later bij hen voegen.

De uitzending wordt gestreamd op YouTube op het kanaal Homeoffice en rechtstreeks op de pagina NuoViso. Bovendien zal een uitvoerig interview over het boek, waaraan Robert Stein enkele dagen geleden heeft meegewerkt, maandag worden gepubliceerd op de -zender Steinzeit.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: