Tailwind

tailwind

15-01-22 01: 00: 00,

Mijn leven stond jaren geleden op zijn kop 12. Een speling van het lot veranderde alles. Van de ene dag op de andere. De lichtheid was plotseling weg, een emotionele achtbaanrit begon voor mij. Nu, 12 jaar later, zie ik deze ervaringen als een geschenk. Door hen werd ik wakker uit mijn materiële matrix, voelde uit de eerste hand dat deze levenscrisis een doel had: inzicht en persoonlijke groei.

Ik ben de afgelopen jaren geholpen door veel spirituele know-how. En aangezien ik dit noch op school noch op een andere manier mocht leren in de jaren van mijn leven tot op dat moment 38, ben ik op dat moment het pad ingeslagen. Ik probeerde alle alternatieve geneeswijzen uit die op de markt waren en raakte betrokken bij alles wat goede vrienden en hun vrienden mij aanraadden.

In het proces kwamen veel krachtige inzichten naar voren die ik nog elke dag gebruik als een hulpmiddel om goed met de huidige situatie om te gaan. “Rückenwind” is een zeer persoonlijke podcast die wil aantonen dat de grootste wanhoop de juiste aanleiding kan zijn om het besluit te nemen je leven op zijn kop te zetten. Net zoals ik toen deed. Vandaag voelt mijn “nieuwe” leven als het echte leven,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: