Twintig redenen om gezichtsmaskers verplicht te stellen zijn onveilig, ineffectief en immoreel

twintig-redenen-om-gezichtsmaskers-verplicht-te-stellen-zijn-onveilig,-ineffectief-en-immoreel

15-01-22 03: 20: 00,

Voor het eerst gepubliceerd door Global Research op januari 23, 2021

Negen potentiële en bewezen gevaren voor het muilkorven van jezelf

1. Gaatjes: Tandartsen in New York melden dat de helft van hun patiënten last heeft van rottende tanden, terugtrekkend tandvlees en een ernstig zure adem door het dragen van maskers. “We zien ontstekingen in het tandvlees van mensen die altijd gezond zijn geweest, en gaatjes bij mensen die ze nooit eerder hebben gehad,” vertelde Dr. Rob Ramondi aan FOX News.

2. Gezichts misvormingen: Het maskeren van kinderen veroorzaakt mondademhaling waarvan is aangetoond dat het “lange, smalle gezichten, smalle monden, hoge palatale gewelven, tandheelkundige malocclusie, gummy smiles, en vele andere onaantrekkelijke gelaatstrekken” veroorzaakt, volgens de Journal of General Dentistry.

3. Acne Vulgaris: Vocht en ziektekiemen die zich verzamelen in het masker veroorzaken “gezichtshuidlaesies, irriterende dermatitis… of verergerende acne” (volgens Public Health Ontario) die het immuunsysteem onder druk zet,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: