Dr. Wolfgang – Het “vaccin”: voordelen voor weinigen, schadelijk voor velen

dr.-wolfgang-–-het-“vaccin”:-voordelen-voor-weinigen,-schadelijk-voor-velen

16-01-22 09:14:00,

Dit artikel geeft het Nederlandse transcript van de speech van de Duitse arts Dr. Wolfgang Wodarg weer, gericht aan de “wandelaars” (demonstranten) die op maandag in Duitse steden de straat opgaan om te protesteren tegen het vaccinbeleid van het land. Dr. Wodarg is door verschillende videodiensten gedeplatformed, maar deze videoclip is opgenomen, in het Engels ondertiteld, en geüpload naar 3Speak.

Hieronder volgt de Nederlandse transcriptie en daaronder de betreffende video.

Hallo, beste wandelaars. Ik ben blij dat ik hier tot u kan spreken. Ik heb veel nagedacht de laatste tijd en heb veel nieuwe dingen geleerd, en na vele jaren met virussen te hebben gewerkt, heb ik niet echt zin meer om me met dit onderwerp bezig te houden, omdat er niets nieuws is aan virussen.

Er is wel iets nieuws in de biotechnologie. En biotechnologie neemt een enorme vlucht, omdat ze heeft toegegeven aan hen die de wereld willen veranderen, die hun belangen willen uitbreiden, hun macht uitbreiden. Vroeger deden ze dat met oorlogen. Vandaag de dag is het moeilijk met oorlogen: wie vandaag een oorlog begint, moet verwachten zelf slachtoffer te worden. Tegenwoordig gebruiken ze andere middelen… om mensen bang te maken, en biotechnologie is daar heel geschikt voor. Ze maakt hele kleine dingen die je alleen kunt zien met speciale apparatuur, en je kunt erin geloven of niet, en de effecten van biotechnologische interventies zijn soms zeer vertraagd.

Wat ons wordt voorgetoverd met behulp van deze PCR test, deze zogenaamde pandemie, staat in schril contrast met wat de meeste mensen meemaken. Zij ervaren – ook deze winter – een griep, en het heeft een heleboel mensen besmet. Sommigen sterven er weer aan, maar wat nieuw is dit jaar en deze winter, is dat, na een jaar van deze genetisch-technische, bio-technologische toepassingen, die nu aan miljarden mensen worden opgedrongen, de zogenaamde “vaccinaties” die eigenlijk genetisch-technische interventies zijn, gevolgen hebben. En… in het begin was het heel onduidelijk wat de gevolgen waren. Het gebeurde niet altijd. Er waren mensen die zeer ernstige bijwerkingen hadden; anderen merkten niets, behalve op de plaats van injectie. En er was een serie van hen waar in een bejaardentehuis veel van die mensen die de injectie hadden gekregen kort daarna plotseling stierven. Er zijn deze vele atleten, deze jonge gespierde mannen,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: