Duitsland: 5.460 euro “schadevergoeding” voor doodgevaccineerde dochter

duitsland:-5.460-euro-“schadevergoeding”-voor-doodgevaccineerde-dochter

16-01-22 07:03:00, Foto ter illustratie © Freepik @dashu83 Het nieuws is al een paar maanden oud, maar niet iedereen heeft het gelezen. In mei 2021 stierf de 32-jarige Dana een zinloze vaccinatiedood. Eigenlijk is het schokkend dat dit geen grotere opschudding heeft veroorzaakt, omdat veel verwarde zielen en politici met onduidelijke beweegredenen nog steeds oproepen tot vaccinatie van alle burgers. Ze stoppen zelfs niet bij kinderen. Iedereen weet dat gezonde jonge mensen kunnen sterven aan de experimentele gen-vaccins, maar niet aan Covid-19, maar bijna niemand durft dat te zeggen, schrijft Willi Huber.

Het was de “veilige” en “grondig geteste” vaccinatie van AstraZeneca die de 32-jarige Dana uit het district Herford het leven kostte. Zoals bij vele andere sterfgevallen door AstraZeneca, bijvoorbeeld in Italië of Oostenrijk, veroorzaakte het vaccin bloedingen in de hersenen. Anderen zullen levenslang gehandicapt blijven. Het risico op overlijden voor mensen onder de 39, gebaseerd op de ziekte van Covid-19, ligt bij 0,021% – en dat was vóór Omikron. Momenteel is het risico waarschijnlijk veel kleiner. De risico-batenverhouding is dus volstrekt duidelijk: vaccinatie doodt vaker jonge, gezonde mensen dan dat het hun enig aantoonbaar voordeel oplevert.

Als iemand volkomen zinloos sterft als gevolg van sociaal-politieke dwang door een Covid-19 vaccinatie, wordt de familie in Duitsland “gecompenseerd” met 5.460 euro. Dit was het geval met Dana, die een verbijsterd gezin achterliet.

“Uiteindelijk werd 5.460 euro naar mij overgemaakt. Daarmee is de dood van mijn dochter voor Duitsland geregeld,” met deze woorden citeerde de WELT de moeder van de overledene.

De Duitse krant WELT, die de moeder in september om een interview vroeg, verbergt het tegen betaling achter een zogeheten betaalmuur. Dit is wat veel mainstream media doen met teksten die zich niet conformeren aan het regime, om het lezerspubliek laag te houden.

“Alsof het verdriet nog niet erg genoeg was, lees en hoor ik overal over die asociale vaccinatieweigeraars die zich niet willen laten vaccineren. Er zijn geen wetenschappelijk begrijpelijke redenen voor. De vaccins zijn miljoenen keren uitgeprobeerd en getest en de voordelen wegen ruimschoots op tegen de mogelijke schade. Maar voor mijn dochter, is de grootst mogelijke schade ontstaan.”

De moeder is er kapot van, weet niet hoe zij haar verdriet moet verwerken over deze volkomen zinloze dood,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: