Het aantal sterfgevallen onder mannelijke tieners steeg met 53% na de Covid-19 vaccinatie in 2021 en de sterftepieken correleren perfect met de inname van dosis 1, 2 & 3

het-aantal-sterfgevallen-onder-mannelijke-tieners-steeg-met-53%-na-de-covid-19-vaccinatie-in-2021-en-de-sterftepieken-correleren-perfect-met-de-inname-van-dosis-1,-2-&-3

16-01-22 02:35:00,

Een onderzoek van gegevens van het Office for National Statistics heeft uitgewezen dat sinds het begin van de verspreiding van het Covid-19-vaccin onder tieners, er een stijging is van 53% van het aantal sterfgevallen door alle oorzaken bij mannen in de leeftijdsgroep van 15-19 jaar, en elke piek in sterfgevallen correleert perfect met een piek in de toediening van de eerste, tweede en derde dosis van de Covid-19 injectie aan deze leeftijdsgroep, bericht Dailyexpose.uk.

Uit verder onderzoek is ook gebleken dat het aantal sterfgevallen in deze leeftijdsgroep na de inenting met Covid-19 weliswaar laag bleef, maar toch aanzienlijk hoger lag dan het te verwaarlozen aantal sterfgevallen dat zich vóór de invoering van de Covid-19 vaccinatie had voorgedaan.

Dit suggereert dat de Covid-19 vaccinatie in feite een negatief effect kan hebben gehad op het immuunsysteem van de tienerjongens, of dat sterfgevallen verkeerdelijk zijn toegeschreven als Covid-19 sterfgevallen, zoals sinds maart 2020 zo gemakkelijk is gebeurd, om te verdoezelen dat de Covid-19 injecties mogelijk een rol hebben gespeeld bij de sterfgevallen.

De bovenstaande grafiek is gebaseerd op gegevens uit de editie 2020 van “Deaths registered weekly in England and Wales”, die hier kan worden gedownload en hier op de ONS-website kan worden geraadpleegd, en de editie 2021 van “Deaths registered weekly in England and Wales”, die hier kan worden gedownload en hier op de ONS-website kan worden geraadpleegd.

De grafiek toont het aantal geregistreerde sterfgevallen per week in 2020 en 2021 onder tienerjongens van 15-19 jaar, en we kunnen duidelijk zien dat vanaf week 18 in 2021 het aantal sterfgevallen als gevolg van alle oorzaken onder tienerjongens duidelijk is gestegen ten opzichte van 2020, en dat de zaken vanaf week 23 een wending nemen.

Zo werden er in week 26, ondanks dat het Covid-19 virus naar verluidt in het hele Verenigd Koninkrijk verwoestingen aanrichtte, slechts 2 sterfgevallen geregistreerd onder mannelijke tieners in de leeftijd van 15-19 jaar in Engeland en Wales. Maar als we een jaar vooruit spoelen, zien we dat er in week 26 19 sterfgevallen zijn geregistreerd onder mannelijke tieners van 15-19 jaar in Engeland en Wales. Dat is een stijging van 850%.

De reden waarom de stijging van het aantal sterfgevallen onder mannelijke tieners vanaf week 18 verontrustend is,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: