Russisch parlementslid zegt atoombom op VS te gooien om te bewijzen dat Rusland serieus is over NAVO

russisch-parlementslid-zegt-atoombom-op-vs-te-gooien-om-te-bewijzen-dat-rusland-serieus-is-over-navo

16-01-22 10:42:00,

Een verkozen lid van de Russische Doema, hun equivalent van het Amerikaanse Congres, verklaart openlijk dat Rusland een hypersonische kernbom tegen de VS zou moeten lanceren, om die te laten ontploffen op de testlocatie in Nevada (met zo weinig mogelijk slachtoffers) als bewijs van Rusland’s ernst met de NAVO, schrijft Hal Turner.

Een “waarschuwingsaanval” met een Russisch kernwapen op een Amerikaans testterrein in Nevada is door de staatsdoema-afgevaardigde Jevgeney Fjodorov geopperd. Hij deed het voorstel in de uitzending van een YouTube-kanaal “National Course.”

“Misschien … nou ja, ik fantaseer op dit moment … de lancering van onze raket op de staat Nevada, zelfs een nucleaire explosie daar, op de testlocatie, om onze vastberadenheid te demonstreren, zonder de toestemming van de Amerikanen, maar hen natuurlijk waarschuwen, zodat ze niet overhaast reageren.” zei Fyodorov.

Een dergelijk scenario zal volgens Fjodorov leiden “tot de vorming onder Amerikanen, gebaseerd op hun mentaliteit, van een reden om met Rusland te onderhandelen.”

“Dit zal de Amerikaanse burgers bewijzen dat de dreiging van Russische vergeldingsacties tegen acties van de VS en de NAVO, geen bluf is, en zal hen dwingen om de autoriteiten van binnenuit te beïnvloeden,” vervolgde hij.

Hij merkte op dat er geen burgers op de testlocatie zijn, en als de Verenigde Staten binnen 2 of 3 dagen worden gewaarschuwd over de impact, dan “zal dit een goede actie zijn om de ernst van de bedoelingen aan te tonen,” zei hij.

Hal Turner redactie:

Nog nooit in mijn 59 jaar op deze aarde heb ik een gekozen regeringsfunctionaris van welke natie dan ook, zo’n serieuze verklaring horen afleggen. Dit is volledig zonder precedent.

Eerlijk gezegd weet ik niet of ik moet lachen of huilen om het onvoorstelbare niveau van intellect dat nodig is voor een gekozen ambtenaar om in het openbaar een dergelijke opmerking te maken.

DIT is de toestand van de wereld op dit moment, en DIT is de mate waarin het Biden regime heeft geblunderd op weg naar de letterlijke klif van het starten van de Derde Wereldoorlog.

Het feit dat een gekozen ambtenaar in de op één na machtigste natie op aarde, dit publiekelijk in alle ernst heeft gezegd, is…. is… Ik ben eigenlijk apoplectisch!

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: