ARD/BR: Tekortkomingen in de strijd tegen corruptie

17-01-22 07: 33: 00, “Veertiende Sociaal Wetboek”: letsel veroorzaakt door beschermende vaccinaties

Het Duitse “SGB XIV” moet de “wet op de sociale compensatie” opnieuw regelen. Het ondersteunt mensen voor wie “de staatsgemeenschap een bijzondere verantwoordelijkheid heeft”. Bereidt het Duitse federale ministerie van Arbeid en Sociale Zaken zich voor op mogelijke vaccinatieschade? Deze indruk zou men kunnen krijgen als men het “Veertiende Sociaal Wetboek” (afkorting: SGB XIV) bekijkt, dat werd uitgevaardigd op 12. December 2019. Zoals Wikipedia aankondigt, werd het “uitgevaardigd als Art. (…)

” Lees meer

“We hebben gefaald” – zelfkritiek van de Deense mainstream media

Politici hebben keer op keer gewaarschuwd voor het “sluimerende Coronamonster onder het bed”. Een monster dat zat te wachten

” Lees verder

%d bloggers liken dit: