Corona Transition: NachDenkSeiten: Helemaal gelijk in de strijd tegen “rechts

17-01-22 11: 42: 00,

Een deel van links vecht niet tegen “lateraal denken” maar tegen zijn eigen zelfbeeld. Waar waren al die groepen en partijen die nu tegen “rechts” willen strijden toen het ging om de strijd tegen echte, dus zeer echte nazi’s? Het zou gemakkelijk te begrijpen moeten zijn dat de huidige federale regering zich niet bezighoudt met de strijd tegen “rechts”, maar met de handhaving van een Coronabeleid dat bovenal rechts, autoritair en repressief is.

Gepubliceerd op 17. Januari 2022 door KD.

Zo mist u het meest complete Corona-kritische nieuwsoverzicht niet:

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Kies tussen dagelijkse en wekelijkse updates.

U ontvangt direct een eMail waarin u gevraagd wordt uw inschrijving voor de nieuwsbrief te bevestigen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: