Documenten bevestigen Pentagon rapport over oorsprong van Covid-19 en een link naar Bill Gates

documenten-bevestigen-pentagon-rapport-over-oorsprong-van-covid-19-en-een-link-naar-bill-gates

17-01-22 02: 53: 00,

Het interne Pentagon rapport gelekt door Project Veritas over de oorsprong van Covid-19 wordt bevestigd door andere documenten die openbaar zijn sinds 2018.

Op 12. In januari schreef ik voor het eerst over het Pentagon rapport uitgebracht door Project Veritas. Het interne Pentagon rapport van een Majoor Murphy concludeert dat SARS-CoV-2 werd ontwikkeld als een vaccin tegen coronavirussen met fondsen van Dr Fauci’s agentschap in Wuhan en werd uitgebroken of blootgesteld uit het lab in augustus 2019, de details kan je hier vinden en een volledige Duitse vertaling van het rapport kan je hier vinden. Aan de echtheid van het rapport wordt niet getwijfeld, aangezien Amerikaanse senatoren het Pentagon reeds een lijst met vragen hierover hebben toegezonden en het Pentagon in antwoord daarop niet heeft laten weten dat het rapport nep is.

Mr. X, met wie ik samenwerkte aan mijn nieuwe boek “Inside Corona“,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: