“Inside Corona” – Het interview over het boek

“inside-corona”-–-het-interview-over-het-boek

17-01-22 12: 05: 00,

Eindelijk ligt mijn nieuwe boek “Inside Corona” in de winkels en kan ik nu openlijk praten over wat we tijdens het proces hebben ontdekt.

Aangezien ik niet kon praten over wat Mr. X en ik ontdekten tijdens het werken aan het boek voordat het werd gepubliceerd, ben ik blij dat het boek eindelijk in de winkels ligt en dat ik er eindelijk over kan praten in een interview met Robert Stein. Wij hebben het interview twee keer moeten opnemen, omdat de eerste poging mislukte omdat de informatie zo ingewikkeld is dat wij die niet spontaan in één uur konden uitleggen. Pas nadat we samen een rode draad hadden uitgewerkt en het eens waren geworden over enkele onderwerpen uit het boek die exemplarisch zijn voor hoe de voorbereiding op de pandemie verliep, ontstond een begrijpelijk interview.

Het interview is gepubliceerd op NuoViso, u vindt de link hier,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: