Russische TV: “De Groenen zijn populistisch en zelfmoord voor Duitsland”

russische-tv:-“de-groenen-zijn-populistisch-en-zelfmoord-voor-duitsland”

17-01-22 02: 32: 00,

In Rusland heeft, gezien de energiecrisis in Europa als gevolg van het groene beleid, niemand meer begrip voor wat de Groenen “beleid” noemen, zoals een recente reportage van de Russische televisie op indrukwekkende wijze aantoont.

De Russische televisie heeft zondag een reportage uitgezonden over de energiecrisis in Europa, en met name in Duitsland, die op levendige wijze laat zien hoe en waarom de mensen in Rusland oordelen over het groene beleid. Ik heb de reportage van de Russische televisie vertaald en vervolgens de redenen voor de huidige energiecrisis nog eens op een rijtje gezet.

Begin van de vertaling:

De energiecrisis teistert Europa

Er is een ernstige energiecrisis in de wereld, een stormloop op gas, voortdurend stijgende elektriciteitsprijzen en de daaruit voortvloeiende stillegging van hele industrieën. Het voorbeeld van elektrische auto’s, die plotseling onrendabel werden, is een goed voorbeeld. En dan wordt er koortsachtig gesproken over sancties, die in feite oneerlijke concurrentie zijn. Sancties hebben een dekmantel nodig in de vorm van mooie woorden over natuurbehoud,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: