Zijn COVID-19 injecties de “etno-bom” die Israël eind jaren ’90 begon te ontwikkelen?

zijn-covid-19-injecties-de-“etno-bom”-die-israel-eind-jaren-’90-begon-te-ontwikkelen?

17-01-22 07:09:00,

Israël was het eerste land dat begin 2022 begon met het toedienen van de vierde booster-injecties. Turkije is in diezelfde periode begonnen met het toedienen van de vijfde boosterprikken. Maar er zijn steeds meer aanwijzingen dat de bevolking van die landen minder gevoelig of zelfs immuun is voor de nadelige effecten van de injecties, bericht Thecovidblog.com.

Wie zijn de Israëli’s?

De westerse wereld verwijst naar het volk Israël als “Joods”. Bijbelse Joden stammen af van de stam van Juda, wat de mensen van het huidige Israël niet zijn. Israëliërs zijn Asjkenaziërs en politieke zionisten. We zullen ze in dit artikel afwisselend met een van deze twee namen of de nationaliteit aanduiden. Je hoeft niet verder te kijken dan de Torah, in het allereerste boek, om Asjkenazis te beginnen begrijpen.

En de zonen van Gomer, Askenaz, en Riphath, en Togarma… Door dezen werden de eilanden der heidenen verdeeld in hun land; een ieder naar zijn tong, naar zijn families, in hun natiën. Genesis 10:3-5 (KJV).

Gentiles [heidenen] zijn natuurlijk niet-joodse mensen. Interessant of anderszins, de voorgaande passage komt alleen voor in de King James Versie van de Heilige Bijbel. In alle volgende bijbelversies is hij geschrapt en/of veranderd. Veel mentale gymnastiek heeft gedurende decennia over dit ene vers plaatsgevonden. Deze blogger werd bijna uit een geschiedeniscursus van de universiteit gezet omdat hij een verhandeling schreef over Asjkenazi en Asjkenaziërs die het geaccepteerde narratief in twijfel trok.

Het Nieuwe Testament is nog onomwondener over het wie en wat van de huidige Israëli’s.

“Ik ken uw werken, en uw verdrukking, en uw armoede, (maar gij zijt rijk) en Ik ken de godslastering van hen, die zeggen, dat zij Joden zijn, en het niet zijn, maar de synagoge des satans zijn.” Openbaring 2:9 (KJV)

Een van de beste boeken die deze blogger ooit over dit onderwerp heeft gelezen is The Invention of the Jewish People van Dr. Shlomo Sand, professor in geschiedenis aan de Universiteit van Tel Aviv. Het boek is natuurlijk op grote schaal door de mainstream media veroordeeld, ondanks het feit dat Dr. Sand de zoon is van overlevenden van de Holocaust en een professor in vaste dienst aan een van de meest prestigieuze universiteiten van Israël.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: