Corona Transition: Is er een mensenrecht op gezondheid?

18-01-22 05: 29: 00,

Gepubliceerd op 18. Januari 2022 van SuS.

Artikel 25 van de universele rechten van de mens: Een ieder heeft recht op een levensstandaard, die hoog genoeg is voor de gezondheid en het welzijn van zichzelf en zijn gezin.

Aangezien dit recht voor veel mensen steeds minder vervuld raakt, is het voor de mens belangrijk geworden om bewust onderscheid te maken tussen natuurlijke en culturele mensenrechten. Het verschil tussen een natuurlijk en een cultureel mensenrecht is dat het natuurlijke mensenrecht, zoals het recht op vrijheid, door de natuur zelf aan het individu wordt toegekend via de geboorte en dus niet wordt gegeven door een samenleving of door een staat.

Het natuurlijke leven op aarde wordt fundamenteel alleen gerealiseerd door het individu,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: