Rubikon Nieuws: Welkom aan het front

rubikon-nieuws:-welkom-aan-het-front

18-01-22 04: 00: 00,

Als ik een frontale aanval ga openen op agressors en egoïsten in de kampen, op de stormtroopers van een maatschappij die gemuteerd is in een wrede paranoïde: Ik kan dat ook doen tegen de asociale socialisten en de neoliberale fascisten, kortom tegen de filistijnse bourgeoisie. Dit spektakel moet goed gedocumenteerd worden voor alles wat komen gaat. Op een dag. En het verzet van de fatsoenlijken, de rechtvaardigen en de overgebleven hersenbezitters is al lang verplicht tegen deze apartheid en bewakingstirannie, dit nieuwe totalitarisme in naam van, laat me niet lachen, de wereldgezondheid. Nou dan, welkom in de bijna wereld burgeroorlog zone, de nieuwe alledaagse dystopie of op de vlucht voor het.

Vergeet Hiroshima en Nagasaki. Vergeet Dresden en napalm in Vietnam ook. Vergeet de gulags, gazas en Guantanamos. Vergeet Albright’s half miljoen kinderen die de dood werden ingejaagd, de oorlog in Irak vanwege Saddam’s massavernietigingswapens die tot op de dag van vandaag verloren zijn gegaan en de IS die er het beste op volgde, evenals alle zinkende en stijgende stromen vluchtelingen uit oorlogs- en crisisgebieden.

Vergeet bewapening en andere zaken met de dood, gewoon elke oorlog en genocide, elke humanitaire ramp en wandaad in de recente menselijke geschiedenis, waarvoor de verantwoordelijken nooit en te nimmer ter verantwoording zijn geroepen, waar de mainstream zelfs over honderd jaar geen aandacht aan zal schenken.

” Lees verder op Rubikon.News

%d bloggers liken dit: