Een van de doelen achter de pandemie

een-van-de-doelen-achter-de-pandemie

19-01-22 11: 00: 00,

De vraag die mij nu het vaakst gesteld wordt, is wat de doelen achter de pandemie zijn. In mijn boek “Inside Corona” kun je hier veel over leren, ik wil hier een voorbeeld geven.

In mijn nieuwe boek “Inside Corona” hebben mijn informant Mr. X en ik aangetoond dat de pandemie lang van tevoren was voorbereid. Wat voor velen klinkt als een volslagen onzinnige samenzweringstheorie, zien wij na ons onderzoek als bewezen en laten dit in het boek zien. Als dat zo is, dan is de volgende vraag: Wat is het nut?

Gaat het allemaal om geld?

Dat de pandemie er is om sommige vaccinfabrikanten (en vooral hun aandeelhouders) veel rijker te maken, is duidelijk. De pandemie heeft een markt gecreëerd van enkele honderden miljarden dollars per jaar voor vaccins, tests, enzovoort, die door enkelen bijna als monopolisten worden beheerst en het geld incasseren.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: