CoronaTransition.CH:ㅤㅤㅤTransitionTV Special: Succes van ouders kritisch over maatregelen in het kanton Bern

20-01-22 09: 36: 00,

Homeschooling zal in de toekomst worden toegestaan. Plus belangrijke informatie over de Verklaring van Bellinzona over de Rechten van het Kind en waarom de huidige situatie van schoolkinderen parallellen vertoont met slavernij.

Gepubliceerd op 20. Januari 2022 door PC.

De ouders in Bern die kritisch staan tegenover de maatregelen en de maskerade hebben een overwinning behaald. Ouders die hun kinderen niet willen blootstellen aan de maskerings- en toetsingswaanzin op scholen, zullen hun kinderen in de toekomst thuis les mogen geven.

In ons artikel legt bemiddelaar Marek Schäfer uit waarom dit succes waarschijnlijk te maken heeft met de Verklaring van Bellinzona over de rechten van het kind, wat deze verklaring eigenlijk inhoudt en waarom de situatie van kinderen vergeleken kan worden met die van lijfeigenen of slaven.

✔️ Succes van ouders kritisch over maatregelen in kanton Bern
✔️ Kinderrechtenverklaring van Bellinzona
✔️ Info over mediator Marek Schäfer
✔️ Platforms voor Ouders
✔️ Vooruitzichten en doelen
✔️ Tip voor iedereen die onder druk staat

Meer informatie over kinderrechten vindt u hier op de website Verklaring over de Rechten van het Kind.

” Lees verder op corona-transition.org

%d bloggers liken dit: