CoronaTransition.CH: EMA noemt zeldzame aandoening aan ruggengraat als bijwerking van AstraZeneca ‘vaccin’

20-01-22 12: 00: 00,

Transverse myelitis, een ontsteking van het ruggenmerg als gevolg van de “vaccinatie” is mogelijk. Dit verandert echter niets aan het baten-risicoprofiel van het geneesmiddel, aldus het Europees Geneesmiddelenbureau.

Gepubliceerd op 20. Januari 2022 door WS.

Een veiligheidspanel van het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) heeft aanbevolen om een zeldzame ontsteking van de ruggengraat, transverse myelitis genaamd, te vermelden als bijwerking van het vaccin Covid 19 van AstraZeneca (AZN.L). Dit meldde persbureau Reuters vorige week.

Het veiligheidscomité van het EMA had in oktober al een soortgelijke waarschuwing afgegeven voor het eenmalig te gebruiken vaccin van Johnson & Johnson (JNJ.N). Die beslissing werd vorige week herbevestigd.

Transverse myelitis is een ontsteking van het ruggenmerg aan één of beide kanten en kan zwakte in de armen of benen veroorzaken,

” Lees verder