NachDenkSeiten:ㅤㅤㅤCorona: Scholen voeren groepsdruk in

nachdenkseiten:ㅤㅤㅤcorona:-scholen-voeren-groepsdruk-in

20-01-22 12: 06: 00,

Nieuw ingevoerde ongelijke behandeling binnen schoolklassen op grond van vaccinatiestatus kan niet worden gerechtvaardigd door gezondheidscriteria. Het enige motief kan intimidatie zijn – met als doel kinderen die geen risico lopen door Corona te laten vaccineren. Deze aanpak is in alle opzichten verwerpelijk: scholen en groepsdruk worden gebruikt als “hefbomen” van een destructief beleid en sociale conflicten worden daardoor overgebracht naar klassen en gezinnen. Het is zeer bedenkelijk dat scholen dergelijke pedagogische en sociale aberraties ondergeschikt maken. Een commentaar van Tobias Riegel.

De meest recente besluiten van de Conferentie van ministers-presidenten over de “bescherming” van de bevolking kunnen in het algemeen worden omschreven als irrationeel in termen van gezondheid en destructief in termen van samenleving. De verordeningen betreffende kinderen en scholen springen er in het bijzonder uit. De intimidatie van jongeren, die officieel nog als “bescherming” wordt bestempeld, wordt naar een nieuw niveau getild doordat de leerlingen van sommige deelstaten zelfs binnen klassengemeenschappen ongelijk moeten worden behandeld.

” Lees verder op NachDenkSeiten

%d bloggers liken dit: