Waar Poetin in oktober al duidelijk voor waarschuwde

waar-poetin-in-oktober-al-duidelijk-voor-waarschuwde

20-01-22 11: 00: 00,

In oktober gaf Poetin op de Valdai Conferentie een waarschuwing, waarvan velen de volle omvang niet konden begrijpen. Nu mijn boek “Inside Corona” te koop is, zal ik er op reageren.

Op 22. In oktober vertaalde ik een deel van de toespraak van Poetin op de Valdai Conferentie en voegde eraan toe dat Poetin ook waarschuwde voor dingen die de meeste toehoorders niet konden begrijpen omdat zij niet eens weten wat er momenteel achter de schermen gebeurt. Ook ik werd me pas bewust van deze dingen door het werken aan mijn boek “Inside Corona“. Ik heb in oktober aangekondigd dat ik hierover verslag zou uitbrengen na de publicatie van mijn boek en ik wil deze belofte bij dezen nakomen.

Ik zal hier geen bronnen linken, want alles wat ik hier kort samenvat, kunt u in detail en met talloze bronnen lezen in mijn boek. Het schokkende is dat dit slechts een klein aspect is van wat,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: