NachDenkSeiten:ㅤㅤㅤBescherm ons tegen de booster hipsters!

nachdenkseiten:ㅤㅤㅤbescherm-ons-tegen-de-booster-hipsters!

21-01-22 10: 37: 00,

Toen enkele weken geleden het aantal Saksen en Thuringen de duizend overschreed, was alles duidelijk: deze dwarse nazi-Oost-Duitsers hebben alleen zichzelf schuld te geven! Ongevaccineerd door de stad lopen en AfD stemmen… een bedreiging voor elke opgepepte Groene stemmer uit Prenzlauer Berg! Nou, nou. Vandaag hebben Saksen en Thüringen de laagste incidentiecijfers van heel West-Europa en Berlijn-Mitte, overbevolkt met hoofdstedelijke journalisten, iets-met-media hipsters, politici en lobbyisten, staat bovenaan de incidentiegrafieken met een trotse 2e plaats 200. Dus waar is de Berlijn-bashing? Een glossy van Jens Berger.

Als het over Corona gaat, weten de lezers van SPIEGEL meer. Bijvoorbeeld dat er een duidelijk verband bestaat tussen de incidenten en de verkiezingsuitslag van de AfD – en dat is volgens SPIEGEL wetenschappelijk bewezen. Goed dan. Wetenschap heeft nooit ongelijk, dus moet het wel waar zijn. Laten we eens kijken naar de huidige Corona-grafieken. Berlin-Mitte, Berlin-Neukölln, Berlin Friedrichshain-Kreuzberg, Bremen, Hamburg … de top 10 zijn hiervoor niet noodzakelijk verdacht,

” Lees verder op NachDenkSeiten

%d bloggers liken dit: