NachDenkSeiten:ㅤㅤㅤLeserbriefe zu “Omikron is de gouden kans voor een exit, maar de mensen in Duitsland willen dat niet begrijpen”

nachdenkseiten:ㅤㅤㅤleserbriefe-zu-“omikron-is-de-gouden-kans-voor-een-exit,-maar-de-mensen-in-duitsland-willen-dat-niet-begrijpen”

21-01-22 02: 30: 00,

Omikron heeft Europa veroverd, maar dat is geen reden tot ongerustheid, schrijft Jens Berger in dit artikel. In Duitsland daalt de ziekenhuisopname-index “ondanks” de massale stijging van het aantal gevallen. Deze bemoedigende cijfers zijn niet te melden ondanks, maar dankzij de Omikron-variant. Zelfs bekende virologen zien Omikron nu “meer als een kans dan als een bedreiging”. Zelfs Bill Gates had het erover dat Omikron zou leiden tot “de epidemiologische behandeling van Covid 19 zoals seizoensgriep”. Geen van deze berichten bereikte echter de federale politici. Terwijl andere Europese landen zich openstellen, wordt in dit land het uiten van ongenoegen op straat beschouwd als een “bedreiging voor de samenleving”. Dank u voor de interessante brieven. Hier is een selectie van de brieven aan de redacteur. Samengesteld door Christian Reimann.

1. Brief aan de redactie

Geachte heer Berger, geachte Nachdenkseiten team,

Ik ben het volledig eens met de feiten en argumenten vermeld in het artikel.

Toch zou ik graag een paar opmerkingen maken.

” Lees verder op NachDenkSeiten

%d bloggers liken dit: