RubikonNews:ㅤㅤㅤDe wereld in een lijkwade

rubikonnews:ㅤㅤㅤde-wereld-in-een-lijkwade

21-01-22 01: 00: 00,

door Robert Malone

Een collega met ervaring als aandelenanalist stuurde me vandaag een link, en toen ik die volgde, kon ik nauwelijks geloven wat ik las. Wat een krantenkop! “CEO van Indiana levensverzekeringsmaatschappij zegt dat sterfgevallen onder mensen tussen 18 en 64 jaar zijn gestegen met 40 procent.” Deze kop is een nucleaire waarheidsbom verkleed als een droge enveloppe van een verzekeringsagent gevuld met actuariële tabellen.

Mensen schrijven Jill en mij regelmatig. Het zijn mensen die we nog nooit ontmoet hebben. Ze bellen, ze komen op afspraak of zelfs onaangekondigd naar onze boerderij, ze vullen onze e-mail inboxen met hun verzoeken. Ze willen allemaal iets: tijd, aandacht, een interview.

Velen willen ons vertellen over hun angst, hun ziekte, hun nachtmerries of – althans zo komt het vaak over – paranoïde samenzweringsideeën. En dan, als er wat tijd overheen gaat, worden deze angsten en “samenzweringsideeën” steeds weer bevestigd.

” Lees verder op Rubikon News

%d bloggers liken dit: