CoronaTransition.CH:ㅤㅤㅤWaarom plegen NAVO-landen energetische zelfmoord?

22-01-22 11: 20: 00,

Gepubliceerd op 23. Januari 2022 door FE.

De steeds agressievere militaire houding van de VS en de NAVO ten opzichte van Rusland en China is een grote paradox wanneer men deze vergelijkt met het duidelijk suïcidale nationale economische beleid van de Groene Agenda van de VS en de EU- en NAVO-landen. De economieën van de meest geavanceerde industrielanden in de wereld ondergaan een verbazingwekkende transformatie, die in een stroomversnelling raakt.

Centraal in deze transformatie staat energie en de absurde vraag naar een “koolstofvrije” energievoorziening tegen 2050 of eerder. Het elimineren van koolstof uit de energie-economie is momenteel niet mogelijk en zal dat wellicht ook nooit worden. Maar dit doel nastreven is ’s werelds meest productieve economieën aan stukken scheuren.

” Lees verder op corona-transition.org

%d bloggers liken dit: