CoronaTransition.CH:ㅤㅤㅤBescherm kinderen, geef tieners macht

coronatransition.ch:ㅤㅤㅤbescherm-kinderen,-geef-tieners-macht

24-01-22 09: 52: 00, “Narcisme is de echte pandemie”

In een interview met Gunnar Kaiser betoogt psychoanalytica Jeannette Fischer dat zonder het geïnvesteerde narcisme in de samenleving de Corona-crisis waarschijnlijk niet zou bestaan. (Met video) Het gesprek gaat over de emotie van haat, over de destructiviteit van het dader-slachtoffer discours en de erkenning van verschil – het enige wat mensen bindt, zoals Jeannette Fischer zegt. Verder gaat het over de psyche van een Bill Gates en het alomtegenwoordige verlangen (…)

” Lees verder

Fauci op WEF Forum: Het dragen van maskers de hele tijd is “volledig uit den boze”

Nadat Joe Biden’s vaccinatiestrategie mislukte, brokkelt het corona-verhaal af in de VS.

” Lees verder op corona-transition.org

%d bloggers liken dit: