CoronaTransition.CH:ㅤTransitionTV: Nieuws van 24 januari 2022

24-01-22 06: 17: 00,

TTV Nieuws: Demo zonder vergunning – Mysterieus en raadselachtig – Vrijheid heeft geen certificaat nodig

Gepubliceerd op 24. Januari 2022 door PC.

We kijken naar de ongeoorloofde demonstratie in Bern afgelopen zaterdag en de neonazi-beschuldigingen door de massamedia en de Juso. In het kleurrijke nieuws is er veel dat mysterieus en raadselachtig is, bijvoorbeeld waarom Italië een compensatiefonds heeft opgericht en wat er onverklaarbaar is aan de vulkaanuitbarsting op Tonga. Bovendien zult u te weten komen of de CIA het raadsel van het Havana Syndroom werkelijk heeft opgelost. Andres Heisler legt in het gastcommentaar van vandaag ook uit waarom voor vrijheid geen certificaat nodig is.

✔️ Demo Bern (00: 44)
✔️ Kleurrijke boodschappen: Rätselhaftes (04: 17)
✔️ Gastcommentaar van Andreas Heisler (08: 48)
✔️ “Planet Lockdown” (13: 28)

U kunt de bronnen vinden op TransitionTV.

” Lees verder op corona-transition.org

%d bloggers liken dit: